Lupta cu boala parodontală – LUPTĂTORI IN TIMP

Lupta cu boala parodontală – COMBATEREA CU LASER
9 mai 2019
Lupta cu boala parodontală – „MOMENTE INTUNECATE”
15 mai 2019

Periodontitis, Inflammation of Gums 3d Realistic Vector Illustration of Tooth Periodontal Dental Loss. Infection Pulpitis with Plaque

TIME WARRIORS (LUPTĂTORI ÎN TIMP)

În stadiul avansat al bolii parodontale, cu afecțiuni majore care impun manopere de chirurgie parodontală, consolidări (protezare, fixare dinți-ankiloză-înțepenire dentoalveolară) sau implant, în lupta cu aceasta, nu ești singur, ți se alătură echipa formată din chirurg parodontolog, laser-dentist, care grație tehnicii secolului XXI, a dotării și profesionalismului, ca niște „luptători în timp” încearcă să întoarcă axa timpului, să recupereze țesutul osos prin chirurgie parodontală, adiție osoasă combinată cu metode de microchirurgie laser, ajutând osteointegrarea, asigurându-ți în calitate de pacient, beneficii sociale (nu te vei jena,izola în societate), psihice și estetice (bună dispoziție, zâmbet larg, frumos, estetică agreabilă) și sănătatea organismului.

Tratamentul bolii parodontale, la nivelul secolului XXI constă în multe măsuri, metode, în funcție de etapa în care a fost depistată boala și gradul de gravitate. Cea mai puțin costisitoare și la îndemână este prevenția, care salvează de suferință și de costuri mari asociate.

Cum să-ți păstrezi dintele „viu”, frumos și strălucitor? …respectând reguli simple de igienă dentară și educație de sănătate dentară.

Clinicile Dental Palace vin cu solutia pentru paradontoza!

Unul dintre tratamentele care dau cele mai bune rezultate este interventia cu laser, iar clinicile Dental Palace trateaza cu succes paradontoza de peste 10 ani. Majoritatea tratamentelor propuse de unele cadre medicale nu fac decat sa curete temporar dintii, dar placa bacteriana se va forma in continuare, iar eficacitatea unor asemenea tratamente este si ea temporara, boala putand reveni oricand.

Apelează cu incredere la clinicile Dental Palace pentru tratamente profesionale de calitate si uitati de probleme cu dintii!

  • Programări la +40 746 794473, pe email la peterdentart@gmail.com sau compleză formularul online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *