Clinicile Dental Palace

Clinica Dental Palace şi-a început cu succes activitatea în urmă cu peste 14 ani, sub numele de Peterdent-Art, în Târgu Mureş. În prezent, ne găsiţi atât în Târgu-Mureş, cât şi în centrul Capitalei.

Dental Palace a fost prima clinică dentară din România care a introdus în cabinet tehnologie avansată laser. Medicii noştri sunt experţi certificaţi de Laser Dentistry, University of Aachen, clinica devenind astăzi cea mai solicitată ţară pentru intervenţii asistate laser şi nu numai.

Misiunea noastră

Misiunea noastră este foarte clară – să oferim pacienţilor noştri cea mai plăcută experienţă atât din punct de vedere medical, cât şi din punct de vedere uman. Suntem oameni cu iubire pentru oameni şi nu în ultimul rând, pentru medicină.

Experienţa, dorinţa continuă de dezvoltare şi empatia pentru pacient sunt trăsăturile care caracterizează cel mai bine echipa noastră. Toate acestea şi tehnologia de ultimă oră ne ajută să ne îndeplinim cu succes misiunea.

De ce Dental Palace?

La Dental Palace poate nu vei găsi doctori care îţi spun ceea ce vrei să auzi pentru a îţi vinde un tratament, însă vei găsi medici care pun sănătatea pacientului pe primul loc şi care lucrează în echipă pentru a găsi cea mai bună soluţie pentru problemele acestuia.

Cu o rată de satisfacţie de peste 92% în cei peste 14 ani de activitate, Dental Palace a reuşit cu succes să îşi fidelizeze pacienţii şi să rămână alegerea lor principală în materie de tratamente şi restaurări dentare.

POVESTEA NOASTRĂ

Clinica Dental Palace, fondată în urmă cu 30 ani sub numele de Péterdent, devenit in anul 2006 PéterDent-Art, este una dintre primele clinici cu praxis privat din România. Încă de atunci, Dr. Péter Péter senior, împreuna cu Dr. Péter Ana, au avut grijă să îmbine practica medicală de zi cu zi, arta și empatia pentru pacient, pe care le-au transmis mai apoi cu răbdare unicului lor fiu, Dr. Péter Péter.

În timp, prin pasiune şi dedicare faţă de meserie şi dorinţa continuă de a deveni mereu mai buni, Dental Palace s-a extins şi în Bucureşti. Suntem situaţi în centrul Capitalei, într-o clinică atent amenajată şi dotată pentru a oferi pacienţilor o experienţă cât mai plăcută şi servicii de înaltă calitate, aşa cum au cunoscut timp de zeci de ani în clinica din Târgu-Mureş.

Clinicile din București si Târgu Mureș – certified Laser Dentistry University of Aachen, administrate de Dr. Péter Péter, se bazează pe cel mai simplu principiu medical: practicarea meseriei cu dedicație, empatie și bineînteles, cunoștințe medicale aprofundate împletite cu tehnologie de ultimă generație.

PRIMA STOMATOLOGIE LASER DIN ROMÂNIA

Doctorii noştri sunt experţi în stomatologia laser de peste 14 ani, instruiţi la the Laser Dentistry of University of Aachen, în Germania, Dental Palace fiind prima clinică ce a introdus procedurile laser în România. Încă de pe atunci, pacienţii au ales întotdeauna intervenţiile laser pentru că nu sunt dureroase şi dau rezultate mai rapide şi mai eficiente.

Hai să ne cunoaştem! Vezi aici echipa completă.

2

clinici


Ne găsiţi în Bucureşti şi Târgu-Mureş! Accesaţi pagina de contact pentru mai multe informaţii.
14

ani de experienţă


Dental Palace a înfiinţată în urmă cu 14 ani, fondată sub numele de PeterDent-Art şi este una din primele clinici cu praxis privat din România.
10000

zâmbete create


Avem zilnic pacienţi noi care vin atât din toate părţile România, cât şi din afară, majoritatea devenindu-ne pacienţi fideli.
92%

rată de satisfacţie


Peste 92% rată de satfisfacţie în cei 14 ani de activitate şi peste 10.000 de persoane tratate! Dental Palace a devenit recomandarea principală a pacienţilor noştri.