Din ce în ce mai mulți dintre dumneavoastră apelează cu strângere de inimă la tratamente în rădăcină. Deseori, suntem contactați de pacienți care au nevoie de asemenea tratamente și care exprimă fie teamă, fie de durere, fie frica de complicații ale tratamentului, pe baza experiențelor anterioare suferite în cabinetele stomatologice.
Dragii noștri pacienți, vă spunem pe această cale, ca endodonția face parte din procedeele terapeutice din sfera dentară, iar stăpânită cu succes de către medicul curant, vă va scuti de orice neajuns.
Mai mult, toate miturile privind durerea sau complicațiile post terapeutice sunt desființate odată cu apariția tehnicii laser în endodonție, tehnică pe care specialiștii clinicii noastre o stăpânesc și o practică de peste 10 ani.

TRATAMENTUL CU LASER LA DENTAL PALACE:

BENEFICIILE TRATAMENTULUI CU LASER:

  • fără durere
  • mediu steril
  • 98% efect batericid
  • elimină orice posibilitate de complicație
  • o singură ședință de tratament necesară
  • doctorii clinicii Dental Palace sunt experţi în laser, certificaţi de the Laser Dentistry ,University of Aachen, cu peste 14 ani experienţă
  • folosim numai aparatură de ultimă generaţie

TRATAMENTUL GRANULOMULUI DENTAR CU LASER:

Granulomul dentar este, alături de paradontoza, una dintre afecțiunile cel mai des întâlnite în cavitatea bucală și este o afecțiune care compromite grav efectuarea restaurărilor estetice.
Cum ar fi să construim niște dinți perfecți din ceramică, acel Hollywood Smile la care ne gândim cu toții, fără ca înainte să eliminam toate aceste pungi de puroi de la vârful rădăcinii? Ar fi ca atunci când am construi un palat pe un teren mlăștinos.
Din păcate, această pungă de puroi de la vârful rădăcinii este ca un dușman ascuns, din cauza faptului că ani buni poate fi asimptomatic.
Însă, este de datoria practicianului de a îl diagnostica la timp, înaintea efectuării restaurărilor de anvergură. Echipa Dental Palace vine în întâmpinarea acestor probleme şi propune tratamentul laser al chistului periapical, efectuat deja în clinica noastră de peste 10 ani.

Granulomul dentar trebuie tratat de urgenţă pentru a nu produce complicaţii. Intreaga echipă Dental Palace se ocupă de dumneavoastra cu cea mai mare dărurire şi încercăm zilnic să vă oferim tratamente dentare nedureroase şi de un înalt standard estetic.

Află mai multe despre granulomul dentar. Cauze, simptome, forme de tratament.

DE CE SA ALEGI TRATAMENTELE ENDODONTICE

LA DENTAL PALACE?

Tratament atraumatic, fără bisturiu, nedureros, care nu prezintă sângerări

Este singurul care garantează un risc de recidivă aproape inexistent, ceea ce nu se întâmplă

în cazul rezecției apicale

(tratamentul care se efectua acum 50 ani și care, din pacate, pentru mulți a rămas de actualitate)

Doctorii clinicii Dental Palace sunt experţi în laser, certificaţi de the Laser Dentistry ,University of Aachen,

cu peste 14 ani experienţă

Folosim numai aparatură de ultimă generaţie

Tratament efectuat de medicii noştri de 10 ani, cu o rată de succes de 98%

Laserul permite efectuarea acestui tratament într-o singură ședință

Solicită o programare online! Completează formularul şi te vom contacta în cel mai scurt timp.