Micuții pacienți vor crește, iar dacă au avut parte în copilărie parte de tratamente fără durere, atitudinea lor ca și adulți, vis-a-vis de latura dentară va fi una corespunzătoare.
Așadar, acordăm maximă atenție și dăruire micilor noștri pacienți, întrucât doar așa putem desființa, încă din copilărie, mitul conform căruia stomatologia este dureroasă.

De ce trebuie sa ducem copilul de mic la dentist?

Pentru a avea dinţi sănătoşi şi dezvoltaţi normal, este important să îi învăţăm pe cei mici obiceiurile corecte pentru a menţine sănătatea orală.
Cu o îngrijire atentă şi monotorizată, veţi preveni cariile şi afecţiunile dentare care pot apăra în perioada creşterii şi nu numai.

Cand este recomandata prima vizita la dentist?

Este indicat să veniţi cu cel mic la stomatolog încă de când au început să apară primii de dinţi de lapte. În aşa fel ne asigurăm că gingiile sunt sănătoase, nu apar carii, iar dinţii permanenţi se pot dezvolta normal.

De ce Dental Palace?

Întotdeauna încercăm să creăm o experienţă plăcută micilor noştri pacienţi, întrucât ne dorim să nu dezvolte frică pentru dentist.
Tratamentele sunt nedureroase, îi tratăm pe cei mici cu răbdare şi îi învăţăm atât pe copii, cât şi pe părinţi, tehnicile corecte de periaj şi îngrijirea cavităţii orale.