Ne opunem cu tărie industriei implantare apărute în România, conform căreia extragem rădăcini care pot fi salvate, în favoarea implanturilor ieftine, care inițial pot părea atractive, însă pe termen lung rezultatele pot fi devastatoare.

Așadar, clinica Dental Palace vă propune inserarea implanturilor dentare de înaltă calitate, doar atunci când, după investigații amănunțite, rădăcinile nu mai pot fi salvate.

Dacă cazul dumneavoastră se poate realiza doar pe implanturi, clinca noastră oferă tehnici de implantare rapidă asistate laser astfel încât vă recăștigați dantura și zâmbetul în mai puțin de 7 zile.

Ce implant alegem?

În ultimii 5 ani a crescut numărul pacienților cu periimplantite (inflamația și resorbția osului din jurul implantului dentar) afecțiune ce duce la expulsarea de către organism al implantului, deseori fiind imposibil sau foarte riscant inserarea unui nou implant, pacientul ajungănd la proteză.
Automat se ivește întrebarea: ce tip de implant să alegem ca el “să se prindă mai bine de os”.
Pentru a alege implantul cel mai potrivit, trebuie să trecem în revistă cauzele cele mai frecvente ale periimplantitelor, aș menționa doar două dintre ele:
– boala parodontală, devenită foarte frecventă în ultimii ani și care reprezintă un factor de risc în implantare
– neglijarea protocoalelor de implantare, de exemplu : se inseră implanturi înainte de a trata focarele din cavitatea bucală, acestea ulterior “atacând prin os” implantul.
Concluzie: nu “tipul” de implant este incriminat în apariția periimplantitelor , ci mai degrabă circumstanțele în care el este inserat.

În final ca să vă răspundem la întrebarea, cel mai bun implant din lume este: DINTELE PROPRIU.

Din ce în ce mai multe cazuri de implanturi inserate incorect, în România

  • Pacienţi noi cu periimplantită
  • Pacienţi noi cu implanturi inserate corect

Servicii:

Implanturi cu incarcare imediata, lucrari protetice pe implanturi in 7 zile
Osteointegrare asistata laser
Tratamentul periimplantitelor cu laser

CAZURI REZOLVATE PACIENŢI

Solicită o programare online! Completează formularul şi te vom contacta în cel mai scurt timp.