DUMNEZEU LUCREAZĂ PRIN OAMENI!

Suntem deopotrivă prieteni și colegi, ne consultăm de fiecare dată când începem o manoperă de restaurare orală, întrucât numai munca de echipă asigură succesul!

Ne străduim să creem pt. voi un vibe pozitiv, plin de energie vitală. Scopul nostru este să vă simțiți confortabil, întrucât o clinică nu este numai cărămidă și tehnologie, ci în primul rând amprentă umană! Omul sfințește locul așa că, chiar dacă uneori greșim, ne dăm toată silința să nu fie clinica noastră ci sanctuarul nostru, să vă tratăm, nu să vă vindem servicii!

Echipa noastră este formată din medici experţi, pasionaţi şi fideli conceptului nostru – găsirea celui mai bun tratament pentru a păstra dinţii sănătoşi şi curaţi. Nu suntem mulţi deoarece ne alegem foarte atent echipa şi alegem doar oameni alături de care rezonăm, competente şi care îşi doresc evoluţie continuă. Lucrăm şi ne sfătuim împreună înainte de orice tratament complex, sub atenta supervizare a dr. Péter Péter şi a dr. Otilia Erika Péter.

dr. Péter Péter

Sunt dr. Péter Péter și am absolvit Facultatea de Stomatologie din cadrul Universității de Medicina Tîrgu Mureș în anul 2005.

Încă din copilarie, prima pasiune a mea au fost roboții și calculatoarele, motiv pentru care din dorința arzătoare de cunoaștere, prima facultate absolvită a fost Facultatea de Inginerie, Secția Calculatoare și Automatizari Industriale, în anul 1995.

Am ramas însă, foarte atașat de cea de-a doua mare pasiune, stomatologia, și am decis astfel să mă dedic acestei meserii urmând tradiția de familie.
În prezent, sunt medic stomatolog specialist în laser-terapie, certificat de RWTH Aachen University, iar dacă nu ești tocmai mulțumit de zâmbetul tău și îți e teamă de stomatolog, eu sunt medicul care îți va explica blând și atent pașii pe care urmează să îi parcurgem împreună până la rezultatul dorit.

Vei observa pe parcurs atenția și grija mea față de pacient, care împreună cu experiența din domeniul stomatologiei, m-au ajutat de-a lungul timpului să performez în vocația pe care mi-am descoperit-o în urmă cu 20 de ani.
Sunt o fire competitivă, mereu deschis în studierea tehnicilor revoluționare din domeniul stomatologiei, iar colegii îmi spun că sunt sursa lor de inspirație pentru bucuria cu care îmi practic meseria.

Sunt dr. Otilia Erika Péter, absolventă a Facultății de Stomatologie din cadrul Universității de Medicina Tîrgu Mureș în anul 2011, precum și a programului de master Laser Dentistry, din cadrul institutiei RWTH Aachen University.

În prezent, sunt specialist certificat de RWTH Aachen University în laser-terapie, și sunt bucuroasă ca pot pune experiența adunata in toți anii de practică și studiu, în slujba pacienților PéterDent-Art.

Ca mare iubitoare de artă, îmi place să pictez fiecare zi în cabinet cu răbdare și calm, iar pacienților mei le ofer de fiecare dată suport și îndrumare înaintea fiecare intervenții. Îmi spun că le aduc liniște și curaj atunci când se află pe scaun, iar zâmbetul lor mulțumit de la final este cel care de fiecare dată îmi oferă motivația pentru a doua zi.

La cabinet, dar si în timpul liber îmi încarc energia prin muzică relaxantă, iar pozitvitatea este cea care mă ajută de fiecare dată să ma apropii până și de cel mai sfios pacient.

Dintre atuurile mele principale fac parte disciplina și ordinea, și am grijă, cu fiecare ocazie, să îmi indrum colegii cu rigurozitate în această direcție.
Pasionata de poezie, moda si sport, imi petrec putinul timp ramas liber imbinand activitati relaxante, care ma ajută de fiecare dată să fiu pregătită pentru o nouă zi plina de provocari.

dr. Péter Otilia

dr. Tamara Zamfir

Numele meu este Tamara, absolventă a Facultatății de Stomatologie din cadrul Universitații de Medicina Tîrgu Mureș în anul 2008 și doctorand în cadrul aceleiași facultăți.

În prezent, sunt specialist în chirurgie dento-alveolara, iar pacienții mei îmi spun că sunt medicul stomatolog la care vin de fiecare dată fără emoții.
Pe parcursul celor 10 ani în care mi-am practicat cu devotament meseria, am acumulat o experiență consistentă, iar mărturie stau miile de pacienți mulțumiți cărora le-am insuflat încredere, siguranță și sprijin.

Activă din fire, în zilele de weekend și în puținul timp liber rămas în afara orelor de la cabinet, studiez, călătoresc, gătesc și mă bucur de fiecare moment petrecut alături de fetița și de familia mea. Așa că, n-ar trebui să fii surprins, dacă îți spun că ador cultura, tradițiile și mâncarea spaniolă, și ca vizitez Țara lui Don Quijote ori de cate ori am ocazia, fiind considerată de prietenii care mă însoțesc în călătorii un adevarat ghid turistic.

Numele meu este Attila, absolvent al Facultății de Stomatologie din cadrul UMF Târgu Mureș în anul 2017.

Eu sunt cel mai tânăr membru al acestei echipe complexe. Dacă ar trebui să mă caracterizez printr-un cuvânt, aș zice “calm”! Consider că răbdarea este o trăsătură importantă în crearea unei relații bune între pacient și medic.

Scopul meu este să ofer servicii de înaltă calitate pacienților, datorită echipamentelor profesionale și tehnicilor dobândite pe cursuri de perfecționare.

În timpul liber practic diferite sporturi, călătoresc, citesc și mă dezvolt în plan profesional studiind noi metode și practici apărute în stomatologie.

dr. Atilla Urs

Buy now