Atunci când începem o restaurare dentară, întotdeana ţinem cont atât aspectele estetice ale lucrării, cât şi de cele funcţionale. Protetica dentară este o ramură a stomatologiei care se înlocuirea dinţilor lipsă sau reabilitarea orală complexă a arcadelor dentare cu scop morfo-funcţional şi estetic.

TRATAMENTE PROTETICĂ DENTARĂ

FAŢETE DENTARE EMAX

Faţetele dentare Emax sunt lucrări protetice care redau estetica, funcționalitatea și protejează dinții naturali. Atunci când începem o restaurare estetică, optăm întotdeauna pentru rezultate naturale.

FAŢETE DENTARE LUMINEERS

Faţetele dentare Lumineers sunt faţete dentare subţiri, ce sunt cimentate pe dinti, fara insa ca acestia sa fie afectaţi în vreun fel ( nu necesită şlefuire). Acest tip de faţete se pot aplica doar în anumite cazuri.

COROANE DENTARE

Coroane dentare din zirconiu/ceramică şi integral ceramice Emax.

ÎNCUSTRAŢII INLAY

Inlay este o piesă de reconstrucţie, care poate reface 1-2 pereţi ai unui dinte, unul lateral interdentar şi unul ocluzal. Este produs în laborator din materiale ce asigură aceeaşi rezistenta cu tesutul dentar, aceeaşi dilatare termică, culoare şi aspect ca al dintelui pe care se aplică.

SMILE DESIGN (CAD CAM)

Tehnologia modernă CAD CAM permite realizarea unor lucrări protetice ce se încadrează perfect în aşteptările pacientului şi a doctorului stomatolog. Aparatul lucrează cu precizie, acurateţe şi rapiditate piese protetice (punte dentară, coroană, fațetă, încrustație sau pivot).

REZULTATE

Coroane ceramice pe schelet de zirconiu

Faţete dentare Emax

Coroane ceramice pe schelet de zirconiu