Aparatele dentare pot fi:
– mobile
– fixe braket metalic, ceramică sau safir, aplicate atât prin tehnică vestibulara, cât și tehnică linguală

Tehnica de bază în ortodonție o reprezintă aparatele dentare invizibile INVISALIGN , care după părerea noastră este singura ortodonție recomandabilă, atăt datorită beneficiilor fiziologice cât și psihologice.

INVISALIGN SI INCOGNITO – ÎȚI ALUNGĂ SUPĂRAREA, ÎȚI TRANSFORMĂ ZÂMBETUL ÎN CEL PE CARE-L DOREȘTI

Ești copil, adolescent sau adult și te necăjește aspectul figurii tale, ești complexat în viața socială și profesională (prezentator TV, cântăreț, etc), complex datorat dizarmoniilor dento-maxilare (anomalii ale dinților)?

…cu ajutorul ultimei tehnologii din domeniu, „ortodonția invizibilă” practicând tratamentul INVISALIGN precum și aparatul dentar INCOGNITO, îți oferă soluții aproape invisibile, estetice, confortabile, care se adaptează stilului de viață active (în cazul tinerilor cărora dentiția adultă nu a erupt – tratament special de top Invisalign Teen), fără restricții, fără iritații asociate de cele mai multe ori brackets-ilor și sârmelor de metal.

TRATAMENTUL INVISALIGN

Planul de tratament virtual 3D permite la începutul și sfârșitul acestuia, cu ajutorul ClinCheck prezentarea seriei de deplasări prin care se preconizează că vor trece dinții de-a lungul tratamentului, presupune purtarea de aliniatori detașabili transparenți, personalizați, care nu prezintă sârme sau brackets-uri, care pot fi scoși în orice moment în timpul tratamentului (ocazii speciale), care permit o bună igienă orală, și va determina „migrarea” treptată a dinților spre poziția finală proiectată.

Cea mai bună alegere pentru a nu altera estetica (cu implicare în viața socială și profesională) constă în utilizarea aparatului dentar INCOGNITO: este invizibil, cu brackeți de aur, care se montează pe interiorul danturii (tehnica linguală), aparatul este realizat pe baza unei scanări a amprentei cu ajutorul ultimei tehnologiei computerizate din domeniu CAD-CAM și asigură: precizie mare, confort sporit, curățare facilă, adaptare rapidă a fonației, permite menținerea igienei și sănătății dinților și parodonțiului, poate corecta malocluzia la tineri și adulți. Utilizarea aparatului dentar Incognito presupune specializarea ortodontului și certificarea INCOGNITO.

Durata tratamentelor de îndreptare a dinților (dinți supraaglomerați, dinți cu spații mari între ei, ocluzii încrucișate, ocluzii adânci, ocluzii inverse) în ambele cazuri variază funcție de complexitatea problemei și poate fi scurtată cu LASERUL.

AVANTAJE ÎNDREPTARE DINȚI:

  • * Păstrarea sănătății organismului (fizică, psihică, estetică)
  • * Prevenirea unor infecții de focar și implicit prevenirea îmbolnăvirii țesutului de susținere dentară – parodontopatia de care mulți tineri și adulți suferă
  • * Restabilirea fizionomiei și a fonației corecte

La copii, tratamentele ortodontice cele mai eficiente se încep la vârsta de 11 ani …în perioada dentiției mixte. După această vârstă, tratamentele sunt încununate de succes, dar cer mai mult timp și necesită medici cu o mare experiență clinică.

Alege ortodonția „invizibilă”, ea îți redă zâmbetul dorit, siguranță, bună dispoziție, tinerețe.

Solicită o programare online! Completează formularul şi te vom contacta în cel mai scurt timp.