Manoperele chirurgicale dentare devin o necesitate, doar când afecțiunea pacientului nu poate fi rezolvată prin tratament conservativ.
În oricare situație, fie că este vorba de o extracție sau de proceduri mai complicate, vă asigurăm de faptul că medicii noștri vor finaliza cu succes intervenția chirurgicală.

EXTRACȚII ȘI EXTIRPĂRI TUMORETE

risc scăzut de infectare a alveolei și vindecarea rapidă a acesteia datorită tehnicii laser

MICROCHIRURGIE

incizii fără sângerări și vindecare rapida a țesuturilor

REMEDIEREA CICATRICILOR PERIBUCALE

NU NECESITĂ TRATAMENTE LABORIOASE SAU INJECTĂRI

Utilizăm cu succes laserul chirurgical de înaltă putere pentru accelerarea vindecării, atât după extracții dentare, cât și după extirparea tumoretelor.

REZECȚII APICALE ASISTATE LASER

Efectuăm acest tip de manoperă pentru chisturile foarte mari, doar atunci când, prin tratamentul laser nu se obține rezultatul dorit. Chiar și în acest caz rezecția este asistata laser, întrucât metoda tradițională nu asigură sterilitatea necesară , iar riscurile de recidivă sunt de aproximativ 90%.

CHIRURGIA PARADONTALĂ

Chirurgia paradontală este efectuată cu succes de către chirurgul clinicii noastre, protocolul terapeutic înaintea acestor intervenții fiind clarificat atât interdisciplinar, cât și cu dumneavoastră. Atenție însă, se recurge la chirurgie paradontală, doar atunci când tratamentul noninvaziv laser nu ar asigura efectele dorite.

– chiuretaj sub gingival laser
– operație cu adiție de membrană sau adiție osoasă

CHIRURGIA SINUSURILOR MAXILARE – SINUS LIFTING