STOMATOLOGIA LASER, STOMATOLOGIA VIITORULUI

Stomatologia secolului XXI nu doare!

În zilele de astăzi, expert în stomatologie înseamnă să utilizezi cu succes laserul în procedurile stomatologice, deoarece acestea dau cele mai bune rezultate şi cele mai uşor de suportat pentru pacient.
Laserul acoperă o gamă largă de intervenţii dentare şi înlocuieşte cu succes intervenţiile stomatologice tradiţionale. Procedurile asistate laser sunt destinate pacienţilor care nu mai vor să experimenteze durere, unelte ascuţite şi recuperări grele după o vizită la dentist.

Beneficiile laserului în stomatologie:

  • durerea şi disconfortul sunt drastic reduse
  • recuperare mai rapidă în urma tratamentelor
  • nu este necesară anestezia
  • laserul acţionează mai precis şi nu afectează ţesuturile înconjurătoare
  • laserul va steriliza gingiile, infecţiile fiind mai puțin probabile
  • este mai puțin probabil ca pacienții să necesite suturi
  • minimizează sângerarea prin la coagularea țesutului

Prima stomatologie laser din România

În urmă cu peste 14 ani, Dental Palace a devenit prima clinică dentară laser din România. Încă de atunci am ales să practicăm stomatologia fără durere şi să arătăm pacienţilor o altă experienţă în ceea ce priveşte intervenţiile dentare, una plăcută, nedureroasă, atraumatică. Medicii noştri sunt absolvenţi ai programului de Maser la Universitatea din Aachen. Germania, în urma căreia au devenit experţi certificaţi în laser şi în configurarea acestuia pentru a oferi cel mai bun tratament, personalizat pentru fiecare pacient în parte.

Aparatură de ultimă generaţie

Am investit mereu în cele mai noi şi eficiente dotări existente pe piaţă în materie de medicină dentară. Promovăm o altfel de stomatologie, una plăcută, fără frică de durere şi de eşecuri şi folosim tehnologie originală by Biolase SUA. Din păcate, întâlnim tot felul de clinici care promovează procedurile laser la preţuri mici, din cauza faptului că folosesc aparate laser de slabă calitate şi ineficiente. Un unit bun începe de la câteva mii de euro, până la câteva zeci de mii de euro. Aceasta este una dintre diferenţele de care trebuie să ţineţi cont atunci când vă gândiţi că „dincolo era mai ieftin”.

TRATAMENTE LASER:

Terapia durerii (Pain Therapy): oferă beneficii terapeutice extraordinare pacienților, cum ar fi vindecarea ranilor accelerată și ameliorarea durerii.

Terapia canalului radicular: laserul oferă o rată mai bună de eliminare a bacteriilor în tratamentele endodontice (în zona canalului radicular).

Biostimulare: reduce durerea și ajută la vindecarea mai rapidă a ţesuturilor afectate în urma altor tratamente, prin stimularea imunității locale.

Îndepărtarea tumorilor benigne: laserul poate elimina tumorile din sfera bucală, gingii și părțile laterale ale buzelor și obrajilor printr-o metodă fără durere și sutură.

Gingivoplastie şi gingivectomie: procedura cu laser permite realizeze imediată a amprentelor pentru viitoarele lucrări. Remodelarea gingiei se efectuează fără să existe sângerări, dureri sau senzaţii neplăcute în urma intervenţiei.

Detectarea cariilor: laserul poate detecta simplu cariile, până ca acestea să ajungă într-un stadiu avansat.

Albire cu laser: albirea dinţilor cu laser este cel mai eficient şi mai sigur tratament pentru persoanele care îşi doresc un zâmbet natural mai alb.