Lupta cu boala parodontală – COMBATEREA CU LASER

Lupta cu boala parodontală – INVAZIA
25 aprilie 2019
Lupta cu boala parodontală – LUPTĂTORI IN TIMP
9 mai 2019

COMBATEREA CU LASER (LASER COMBAT)

Nu „capitula”, laserul va „frâna” evoluția bolii parodontale, te va ajuta să devii un învingător în lupta cu ea.

Boala parodontală, boala sistemului de susținere a dinților, instalată în urma invaziei bacteriilor, a gingivitei netratate, a neîndepărtării tartrului dentar, este o boală care nu poate fi vindecată, doar stopată în evoluția ei, cu laserul, pentru a evita finalul sigur, pierderea (căderea) dinților.

Dacă instalarea bolii s-a identificat, ea, poate fi stopată reducându-i viteza în evoluție, parcurgând doi pași:

1. PASUL PRIM

Asanarea cavității bucale, înlăturarea focarelor de infecție locală (plombarea cariilor dentare și rezolvarea pungilor cu puroi de la rădăcina dintelui-abces, granulom, chist dentar) sterilizarea lor cu laserul, reducând la minim riscul recidivei, scutind de durere, sângerare și de a pierde timp precum și menținerea rezultatelor obținute în urma asanării;

2. PASUL AL DOILEA

Alegerea terapiei laser în rezolvarea pungilor parodontale apărute și în refacerea țesutului parodontal lezat, în defavoarea tratamentului clasic cu antibiotice (în trecut, majoritatea bacteriilor erau sensibile la antibiotice, ceea ce explică frecvența mică a bolii, dar în timp coloniile au dezvoltat rezistență la antibiotice), astfel încât în prezent doar laserul și de mai multe lungimi de undă, le poate nimici: RAPID, EFICIENT, NEDUREROS, NEINVAZIV!

Cu laserul se sterilizează pungile parodontale, se reface țesutul parodontal prin biostimulare și astfel se pune „frână” în evoluția bolii; o modalitate neinvazivă și foarte eficientă este chiuretajul cu laser ce stimulează vindecarea rapidă și regenerarea fibrelor parodonțiului lezat.

Dacă nu se intervine la timp și eficient pentru a stopa evoluția bolii parodontale, aceasta va evolua în sens nedorit ,apar cele mai grave semne, mobilitatea dentară patologică, migrările dentare, culminând cu pierderea (căderea) dinților.

Clinicile Dental Palace vin cu solutia pentru paradontoza!

Unul dintre tratamentele care dau cele mai bune rezultate este interventia cu laser, iar clinicile Dental Palace trateaza cu succes paradontoza de peste 10 ani. Majoritatea tratamentelor propuse de unele cadre medicale nu fac decat sa curete temporar dintii, dar placa bacteriana se va forma in continuare, iar eficacitatea unor asemenea tratamente este si ea temporara, boala putand reveni oricand.

Apelează cu incredere la clinicile Dental Palace pentru tratamente profesionale de calitate si uitati de probleme cu dintii!

  • Programări la +40 746 794473, pe email la peterdentart@gmail.com sau compleză formularul online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *