Sunt dr. Otilia Erika Péter, absolventă a Facultății de Stomatologie din cadrul Universității de Medicina Târgu Mureș în anul 2011, precum și a programului de master Laser Dentistry, din cadrul institutiei RWTH Aachen University.

În prezent, sunt specialist certificat de RWTH Aachen University în laser-terapie, și sunt bucuroasă ca pot pune experiența adunata in toți anii de practică și studiu, în slujba pacienților Dental Palace.

Ca mare iubitoare de artă, îmi place să pictez fiecare zi în cabinet cu răbdare și calm, iar pacienților mei le ofer de fiecare dată suport și îndrumare înaintea fiecare intervenții. Îmi spun că le aduc liniște și curaj atunci când se află pe scaun, iar zâmbetul lor mulțumit de la final este cel care de fiecare dată îmi oferă motivația pentru a doua zi.

La cabinet, dar si în timpul liber îmi încarc energia prin muzică relaxantă, iar pozitvitatea este cea care mă ajută de fiecare dată să ma apropii până și de cel mai sfios pacient.

Dintre atuurile mele principale fac parte disciplina și ordinea, și am grijă, cu fiecare ocazie, să îmi indrum colegii cu rigurozitate în această direcție.
Pasionata de poezie, moda si sport, imi petrec putinul timp ramas liber imbinand activitati relaxante, care ma ajută de fiecare dată să fiu pregătită pentru o nouă zi plina de provocari.

Pentru mai multe informaţii sau pentru a programa o consultație cu Dr. Otilia Erika Péter, ne puteti contacta la numărul de telefon 0746.794.473 sau puteti completa formularul de consultaţie on-line.