Sunt dr. Péter Péter și am absolvit Facultatea de Stomatologie din cadrul Universității de Medicina Târgu Mureș în anul 2005.

Încă din copilarie, prima pasiune a mea au fost roboții și calculatoarele, motiv pentru care din dorința arzătoare de cunoaștere, prima facultate absolvită a fost Facultatea de Inginerie, Secția Calculatoare și Automatizari Industriale, în anul 1995.

Am ramas însă, foarte atașat de cea de-a doua mare pasiune, stomatologia, și am decis astfel să mă dedic acestei meserii urmând tradiția de familie.
În prezent, sunt medic stomatolog specialist în laser-terapie, certificat de RWTH Aachen University, iar dacă nu ești tocmai mulțumit de zâmbetul tău și îți e teamă de stomatolog, eu sunt medicul care îți va explica blând și atent pașii pe care urmează să îi parcurgem împreună până la rezultatul dorit.

Vei observa pe parcurs atenția și grija mea față de pacient, care împreună cu experiența din domeniul stomatologiei, m-au ajutat de-a lungul timpului să performez în vocația pe care mi-am descoperit-o în urmă cu 20 de ani.
Sunt o fire competitivă, mereu deschis în studierea tehnicilor revoluționare din domeniul stomatologiei, iar colegii îmi spun că sunt sursa lor de inspirație pentru bucuria cu care îmi practic meseria.

Pentru mai multe informaţii sau pentru a programa o consultație cu dr. Péter Péter, ne puteti contacta la numărul de telefon 0746.794.473 sau puteti completa formularul de consultaţie on-line.