Numele meu este Tamara, absolventă a Facultatății de Stomatologie din cadrul Universitații de Medicina Târgu Mureș în anul 2008 și doctorand în cadrul aceleiași facultăți.

În prezent, sunt specialist în chirurgie dento-alveolara, iar pacienții mei îmi spun că sunt medicul stomatolog la care vin de fiecare dată fără emoții.

Pe parcursul celor 10 ani în care mi-am practicat cu devotament meseria, am acumulat o experiență consistentă, iar mărturie stau miile de pacienți mulțumiți cărora le-am insuflat încredere, siguranță și sprijin.

Activă din fire, în zilele de weekend și în puținul timp liber rămas în afara orelor de la cabinet, studiez, călătoresc, gătesc și mă bucur de fiecare moment petrecut alături de fetița și de familia mea. Așa că, n-ar trebui să fii surprins, dacă îți spun că ador cultura, tradițiile și mâncarea spaniolă, și ca vizitez Țara lui Don Quijote ori de cate ori am ocazia, fiind considerată de prietenii care mă însoțesc în călătorii un adevarat ghid turistic.

Pentru mai multe informaţii sau pentru a programa o consultație cu dr. Tamara Buta, ne puteti contacta la numărul de telefon 0746.794.473 sau puteti completa formularul de consultaţie on-line.