Cu toţii ne dorim dinţi sănătoşi, curaţi şi strălucitori, însă mama-natură nu oferă tuturor acel „alb” imaculat al dinţilor. Şi, din păcate, chiar şi celor cărora i-l oferă, acesta este afectat în timp din cauza consumului de băuturi colorate (cafea, vin roșu, cola), fumatului sau administrării unor medicamente. Pentru persoanele care-şi doresc să atragă privirile şi să fie mândri de zâmbetul lor natural, există albirea profesională cu laser.

Albirea dintilor cu laser este una dintre cele mai uşoare, cât şi cele mai mulţumitoare proceduri stomatologice pe care le efectuăm pentru pacienţii clinicilor noastre din Bucureşti şi Târgu Mureş.

Albirea dinţilor cu laser la Dental Palace:

  • necesita doar o singura sedintă
  • cea mai sigură metodă de albire a dinţilor, care nu distruge gingia şi smalţul dinţilor
  • efect estetic final mai bun decât în cazul tehnicilor cu gutieră
  • lipsa durerii în timpul manoperii şi după nocivitate scăzută asupra dintelui (dartorită desensibilizării laser).
  • nocivitate scăzută asupra dintelui.
  • doctorii clinicii Dental Palace sunt experţi în laser, certificaţi de the Laser Dentistry, University of Aachen, cu peste 14 ani experienţă
  • folosim numai aparatură de ultimă generaţie

Albirea care nu dăunează

Albirea cu laser este cea mai sigură metodă de albire dentară. Renunță la practicile de acasă (cu bicarbonat, cu cărbune, cu sare de bucătărie,cu apă oxigenată, oțet de mere), sau la cele din cabinetele care utilizează alte lumini de activare deoarece distrug gingia (premisa bolii parodontale), smalțul dinților (dintele are aspect alb-cretos, demineralizat), post-albire apare durerea (sensibilitatea dentară), disconfortul, iar diferența de culoare de cele mai multe ori – insesizabilă.

Hollywood Smile

Rezultate garantate, într-o singură ședință, nu se instalează sensibilitatea dentară post-albire, laserul compensează efectele negative, poate albi atât dinți vitali cât și devitali (devitali, când coroana dentară este integră, smalțul nu prezintă fisuri sau fenomene de displazie iar obturațiile radiculare sunt etanșe), diferența de culoare – sesizabilă, rezultatul este imediat și de durată, iar zâmbetul, ca „un sărut al sufletului” devine demn de covorul roșu – Hollywood smile! Seducător, natural, sincer.

Solicită o programare online! Completează formularul şi te vom contacta în cel mai scurt timp.