Garanție

La Dental Palace oferim servicii stomatologice de înaltă calitate, de la albiri dentare şi tratamentul cariilor, până la lucrări complexe pe implanturi şi tratamente laser în rădăcină. Medicii noştri sunt experţi şi urmează îndeaproape misiunea clinicii noastre – practicarea meseriei cu dedicație, empatie și bineînteles, cunoștințe medicale aprofundate.

Răspundem pentru serviciile noastre şi avem un pricipiu pe care nu toate cabinetele stomatologice îl au – oferim pacienţilor garanţie pentru tratamentele efectuate la Dental Palace.

Nerespectarea următoarelor cerinţe va anula garanţia tratamentului stomatologic:
1. Efectuaţi periodic consultaţii, tratamente de igienizare şi de menţinere a sănătăţii orale, cel puţin o dată pe an la clinicile Dental Palace.
2. Trebuie să aplicaţi conduita de igienă orală la domiciliu, urmând tratamentul şi sfaturile primite de către medic.
4. Vom înlocui lucrările dentare restaurative fără costuri suplimentare pentru materiale sau manoperă, dacă lucrarea prezintă greşeli tehnice sau de implementare.
5. Semnalaţi orice problemă exact în momentul sesizării acesteia. Amânarea îndelungată anulează garanţia.
5. Garanţia nu se mai aplică dacă accidentul s-a produs din cauza neglijenței pacientului (ex: mușcătură în obiecte metalice, autoreglări, etc.)
6. Garanţia nu se aplică în cazul în care lucrarea trebuie să fie scoasă din cauza unei probleme dentare sau pentru a efectua un tratament (ex: tratamentul cariilor, tratamente în rădăcină, etc.).
7. Garanția nu include costurile pentru controalele periodice.
8. Dacă doctorul recomandă un tratament pentru acasă sau purtarea unei gutiere pentru a păstra calitatea lucrării, garanţia nu se aplică în cazul în care pacientul nu respectă indicaţiile primite.
9. Dacă efectuaţi tratamente adiţionale în altă clinică, garanţia nu mai este valabilă.

Buy now