Sunt dr. Olaru Anca Laura, absolventa a Facultății de Medicină și Farmacie „Gr. T. Popa”, Iași și în prezent sunt medic rezident la Facultatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, București, la specialitatea de pedodonție.

„Voi îndruma îngrijirea bolnavilor spre folosul lor, cât mă vor duce puterile și mintea și mă voi feri să le fac orice rău și orice nedreptate. Îmi voi petrece viața și îmi voi îndeplini meșteșugul în nevinovăție și curățenie”… este un citat din Jurământul lui Hipocrate după care mă ghidez și îmi direcționez atenția atunci când vine vorba de nevoile pacientului. Mă preocup foarte mult ca fiecare pacient să plece de la noi cât mai mulțumit și satisfăcut și încerc mereu să le aduc zâmbetul pe buze.

Printre pasiunile mele se numără cele de ordin artistic: muzica și dansul, mă relaxează și mă destin din cotidianul energic.

Pentru mai multe informaţii sau pentru a programa o consultație cu dr. Olaru Anca Laura, ne puteți contacta la numărul de telefon 0746.794.473 sau puteti completa formularul de consultaţie on-line.