Numele meu este Antonia Sita, absolventă a Facultății de Medicină Dentară în cadrul Universității de Medicină și Farmacie Târgu Mureș, în anul 2018.

Cuvântul care mă caracterizeaza cel mai bine este „empatia” și consider că aceasta, împreună cu calmul, răbdarea și dorința de a ajunge la rezultatul ideal, fac din mine un medic stomatolog dedicat, care încearcă să creeze o relație profesională cât mai strânsă cu pacientul. Deși experiența mea nu este foarte lungă, pe parcursul orelor petrecute în cabinet am învățat cum să gestionez situații dificile și să inspir pacineților o stare care să excludă anxietatea, o stare care să le ofere siguranța și corectitudinea tratamentului stomatologic.

În timpul liber, îmi place să citesc romane polițiste, să alerg și să bifez pe harta lumii fiecare cultură nouă pe care am avut ocazia să o cunosc.

Pentru mai multe informaţii sau pentru a programa o consultație cu dr. Antonia Sita, ne puteti contacta la numărul de telefon 0746.794.473 sau puteti completa formularul de consultaţie on-line.